Tuesday, December 5, 2023

Latest News

Mette Frederiksen Laughing – with English subtitles

With English subtitles: Denmark’s Prime Minister Mette Frederiksen can’t control her laughter and the entire Parliament Breaks Down Laughing. Why? The Danish government has bought four elephants and a camel…

This is what the Dansih PM Mette Frederiksen actually said and made the entire parliament laugh (in Danish):

“Jeg glæder mig i det hele taget til at tage fat på alt det, vi skal i gang med. Jeg er også selv et ret utålmodigt menneske, så det passer sådan set ret godt. Og i begejstringen over det skal vi jo ikke glemme, hvad vi allerede har gennemført.

Man må sige, at vi lagde hårdt ud. Vi lavede faktisk som noget af det første en bred aftale med alle Folketingets partier, hvor vi købte fire elefanter: Ramboline, Lara, Djungla og Jenny. Hvad vi ikke vidste, da vi gik i gang med det køb – og det her skal man jo ikke grine af – er, at Ramboline, altså den ene af elefanterne, også havde en ven – en bedste ven: en kamel.

Kamelen hed selvfølgelig Ali, og vi blev bibragt den vigtige oplysning, at det ville være forkert at adskille Ramboline og Ali. (Munterhed). Og derfor fik vi faktisk Ali med. Så når Dansk Folkeparti i anden sammenhæng har sagt, at det blev Alis tur, så er det rigtigt. (Munterhed).

Desværre har Ali det ikke så godt, og han var faktisk heller ikke bedste ven med Ramboline, så det var nok ikke så god en handel, vi gjorde. Jeg var faktisk også lidt bekymret undervejs – når nu kamelen hedder Ali – for, om Nye Borgerlige ville springe fra aftalen, men det gjorde I ikke. Tak for det. (Munterhed).” (Folketingstidende)

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.